Észak-Közép-budai Centrum,

Új Szent János Kórház és

Szakrendelő

Központi címünk:

1125 Budapest, Diós árok 1-3.

Tel.: 06 1 458 4500

Fax: 06 1 458 4656

HÍREINK

A Szakmai Kollégiumok megújulása kapcsán kórházunk 7 főorvosa az újjáalakult tagozatokban fontos megbízásokat kapott. Munkájukhoz eredményes munkát kívánunk!

• Humán Reprodukciós Tagozat elnöke: Dr. Konc János.

• Fül-Orr-Gégészeti Tagozat titkára: Prof. Dr. Hirschberg Andor

• Szemészeti Tagozat titkára: Dr. Gombos Katalin

• Gasztronenterológiai és hepatológiai Tagozat tagja: Dr. Székely György

• Pszichiátriai Szakmai Tagozat tagja: Prof. Dr. Kurimay Tamás

• Gyermeksebészeti Szakmai Tagozat tagja: Dr. Mona Tamás

• Idegsebészeti Szakmai Tagozat tagja: Dr. Valálik István

Látogatási tilalom!

 

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket és Látogatóinkat, hogy Kórházunkban látogatási tilalom lépett életbe. Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség ezért kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét és betartását. Kórházunk területén és a Kútvölgyi úti telephelyen a szakrendelések működése változatlanul folyik.

A tilalom augusztus 28. napjától visszavonásig érvényes.

Tisztelt Látogatóink!

A 30/2010 (VI.4.) Főv. Kgy. Rendelet 2. számú mellékletében meghatározottak alapján 2020. szeptember 15-től a Diós árok 1-7., 2-30., továbbá a Diós árok köz, a Józsa Béla köz, az Alsó Svábhegyi út (Józsa Béla köz és Kútvölgyi út közötti szakasza), valamint a Kútvölgyi lejtő, és a Kútvölgyi út (a Szilágyi Erzsébet fasor és Kútvölgyi lejtő közötti szakasza) a várakozási övezet része lesz, ezért ott a várakozási díjfizetés munkanapokon 8 és 18 óra között kötelező! A terület mobilparkolási zónakódja: 3121

A járványügyi bevetési egység gyakorlatozott ma az ÉKC Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi Tömbjében. A járványügyi bevetési egység vezetője, Szabó Enikő helyettes országos tisztifőorvos egy fiktív történetet ismertetve elmondta, magyar turistákkal egy autóbusz indult Görögországból, azonban néhány utasnál felmerült a koronavírus-fertőzés gyanúja. A gyakorlaton a sajtó munkatársai minden mozzanatot rögzíthettek, a mentőautók beérkezésétől, a fertőzésgyanús emberek ellátásán keresztül, a tünetet nem produkáló többi utas ellátásán át, a honvédségi fertőtlenítésig.

Webmester

Jogi nyilatkozat

Dizájn:

Stapel Design™