Észak-Közép-budai Centrum,

Új Szent János Kórház és

Szakrendelő

Központi címünk:

1125 Budapest, Diós árok 1-3.

Tel.: 06 1 458 4500

Fax: 06 1 458 4656

COVID TÁJÉKOZTATÓ

Látogatási tilalom, csomagok átadásának rendje

 

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket és Látogatóinkat, hogy Kórházunkban látogatási tilalom lépett életbe. Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség ezért kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét és betartását. A szülésnél 1 hozzátartozó bent tartózkodhat. A gyermekek esetében egy szülő kísérőként érkezhet illetve tartózkodhat vele az osztályon. A tilalom augusztus 28. napjától visszavonásig érvényes.

 

 

 

Miniszteri határozat alapján 2020. november 10-től elrendelték a halasztható beavatkozások – ideértve az egynapos sebészetet is – felfüggesztését. Természetesen kivételt képeznek azok a sürgősségi ellátások, amelyek elvégzése nélkül a beteg közvetlen életveszélybe kerülne, illetve súlyos vagy maradandó egészségkárosodást szenvedne. Továbbra is el kell végezni valamennyi onkológiai ellátást, és a szervezett onkológiai szűrővizsgálatokat, a szakmai kollégium ajánlása szerinti kardiológiai ellátásokat, valamint biztosítani kell az asszisztált reprodukciós eljárások zavartalan működését is. Továbbá transzplantációt is lehet végezni a járványügyi óvintézkedések szigorú betartása mellett. A járóbeteg ellátás illetve az ügyelet ellátása változatlan újabb rendelkezésig.

 

 

 

Osztányon fekvő betegeink részére csomagot az adott osztályok segítségével tudnak bejuttatni. Kérjük ennek módjáról és idejéről előzetesen telefonon egyeztessenek a nővérpult telefonjain a központi számon keresztül: 061 458 4500.

Covid osztályok elérhetőségei

 

A tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide

Betegeink és hozzátartozóik számára elérhető lelki segítségnyújtás

 

A covidos betegek ellátásra megbízott kórházlelkész:

Kampfmüller Sándor kórházlelkész  (Budapesti Katolikus Kórházlelkészség lelkipásztor vezetője)

 

• Izraelita vallásuakat Oberlander Baruch rabbi érhető el

• A Hitgyülekezete esetében az alábbi munkatársak teljesítenek kórházi lelkigondozói szolgálatot. Közülök Sárközi György István lelkész a kórház irányában a szolgálatvezető és egyben ő a kontakt személy is.

 

Sárközi Görgy István, kórházlelkész

Kovács Gábor, missziós munkatárs

Csík Bendek, missziós munkatárs

 

Budapest Katolikus Kórházlelkészség telefon 08:00-16:00 között: 224-8640, 16:00 óra után, éjszaka is: 213-9620.

Beléptető kapu ismertető

 

Túl a tízezren - egyedülálló beléptető automata a főbejáratnál

A János kórház főbejáratnál egy olyan - országosan is egyedülálló - robotizált beléptető rendszer teszi lehetővé látogatóink és betegeink fogadását, amely hatékonyan teszi lehetővé adataik rögzítését, ezáltal jelentősen gyorsítva a várakozási időt és az esetleges sorbanállást, ami csökkenti a fertőződések kockázatát is. Sikerült elérnünk, hogy a belépéskori regisztráció ideje a korábbi 2-3 percről 15-20 másodpercre csökkent. A rendszer az egyik legmodernebb technológiát képviseli, arcfelismerő és hőmérsékletmérő fejegységgel, beépített betegtájékoztatóval biztosítja a sikeres és gyors belépést. Emellett rögzíti a belépő betegek alapvető egészségügyi adatait (azonosító, hőmérséklet), így

mire betegünk megérkezik a szakrendelésre, már látható is a portai előszűrés eredménye kezelőorvosánál. Az adatok az egészségügyi dokumentációra vonatkozó általános szabályok szerint kerülnek megőrzésre.

Webmester

Jogi nyilatkozat

Dizájn:

Stapel Design™